21. sep. 2017

Caravanmesse og høsttur i fjellet

Fredag 15 sept satte vi kursen mot Lillestrøm og caravanmessen som gikk av stabelen denne helgen. Vi var 2 bobiler på tur denne helgen. På caravanmessen fikk vi muligheten til å se 300 bobiler og mye campingvogner og utstyr. Masse mennesker hadde tatt turen. I alt 18019 var innom messen denne gang. Blant alle bobiler fant jeg frem til en favoritt etter eget ønske, en Challenger Edition modell 357. Fantastisk fin bil.

Etter at vi hadde fått sett det meste gikk turen videre til Sjusjøen og Sjusjøtunet camping. Vi kjørte Åsmarkveien fra Moelv. Det var ingen høydare. Dårlig vegdekke og på store deler av vegen var asfalten fjernet så det ble mye risting i bilen over der.
Campingen på Sjusjøen var et fint utgangspunkt for sykkelturer og spaserturer. Vi syklet en lengre tur på lørdag. Runden over til Reinsvatnet, Nordseter og tilbake til Sjusjøen. En fin runde. Fine høstfarger i fjellet. På campingen betalt vi kr.300 pr døgn. Tillegg for dusj. Det er en hyggelig kafe på stedet.
Sjusjøtunet camping
Søndag gikk turen videre over fjella til Valdres og over Golsfjellet til Hallingdal. Vi tok inn på Hallingdal Feriepark i Ål. Flott plass for campingvogner, bobiler og for de som vil leie hytter. Mange aktivitets muligheter i området. Vi fikk høstpris, begge bilen gikk for en. Suverent servicehus og restaurant på stedet. verdt et besøk.
Hallingdal Feriepark

Mandag satt vi kursen mot Gaustatoppen. Turen gikk over Dagali og Imingfjell. Her fikk vi oppleve praktfulle farger i fint høstvær. Kan anbefale å kjøre over her.Vi hadde planer om å overnatte på Langefonn caravanpark men der var det ikke betjent annet enn på helger. Vi valgte da og fricampe på Stavsro som er parkeringsplassen (kr.100 for dagparkering) ved løypestart til Gaustatoppen. Det var kjempefint vær på kvelden men dagen derpå var det nedbør, kaldt og tåke.
Stavsro
Toppen får vente til en annen gang. Tirsdag satte vi nesa mot Tønsberg og vi la oss på Furustrand camping. Kjempefin plass. Pris nå var kr.250 + for dusj. Vi rakk også innom Askjems campingsenter og tok en titt på mye flotte bobiler.
Furustrand

Onsdag tok vi fatt på hjemveien. Fergen Horten-Moss og en liten svingom bortom Mysen caravan for en titt på deres utvalg av bobiler.

En fin runde samlet sett. Total lengde 96 mil og 5 overnattinger

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar