4. aug. 2017


Tirsdag 11. - søndag 16.juli

Vi reiste til Lidkøping for å slå oss sammen med 2 par til som var på tur. Vi gjorde treff ved
Läckø slott. Etter en fin runde på slottet gikk turen videre til Ekudden camping i Mariestad. Plassen ligger 2,5 km fra sentrum helt ute ved Väneren. Vi syklet til Mariestad og vandra rundt i byen og så oss omkring. En fin by med en gammel stadsdel som det er vært å legge et besøk til. Et naturreservat ligger mellom byen og campingen. Her kan man spasere eller sykle gjennom. Neste etappe gikk mot Gullspång og Åråshult camping. På veien gjorde vi en stopp i Sjøtorp en liten tettbebyggelse hvor Gøta kanal begynner. Åråshult camping er noe spesielt. Kan vel kalles en villmarkscamp med innslag av mye gammelt satt opp i hytter og montasjer som viser litt hvordan det var for noen år tilbake. Absolutt vært et besøk. Fra Åråshult gikk turen videre mot Hjo nede ved Vätteren. Vi gjorde en liten stopp ved Töreboda som ligger inntil Gøta kanal. Hjo camping ligger bare 0,6 km fra sentrum. Hjo byr på fine turveier for både de som ønsker å bruke beina som de som vil sykle. Vi var godt fornøyd med fasilitetene på alle stedene.
Link til Ekudden Camping Mariestad
Pris: kr.340 Inngår strøm, gratis servicehus, tømming og vann samt nett

Link til Åråshult caming
Pris: kr.220 Inngår strøm, gratis servicehus, tømming og vann

Hjo camping
Pris: kr.280 Inngår strøm, gratis servicehus, tømming og vann. Nett koster ekstra

Läckö slott

Ekudden camping ved Mariestad

Sjøtorp ved Gøta kanal

Åråshult camping

Området ved Hjo camping



Lørdag 1. - 7.juli Bjälveröd, Strömstad.

Bjälveröd camping ligger inn til Daftø camping. På Bjälveröd er det tilgang til strøm, servicehus med dusj, tømming av toaletter og fylling av vann. Plassen har ikke netttilgang eller kiosk/butikk. Det er billig døgnpris variert fra kr.200 til kr.250.
Campingplassens beliggenhet er suveren i forhold til aktiviteter for både store og små. Gangavstand over til Daftø med alle mulige aktiviter. Ellers kan nevnes Tjernø/Saltø/Lindholmen som er fine områder å ta en sykkeltur til. Inn til Strømstad sentrum er det 6 km. Ellers er det fin vandringsled rundt i området Bjälveröd/Daftø.


Campingen har gress-sletter og skogsparti

Vandringsleder i området
Lindholmen mot Kosterfjorden




Andre tur 27.6 - 29.6.17
Denne turen gikk til Grebbestad nærmere bestemt Saltvik camping. En fin camping med alle fasiliteter. Herfra kan man gå turer til Tjurpannan Naturreservat eller sykle til Grebbestad (5,7 km). Havstensund ligger også nær ved (6,3 km).
Saltvik camping har en døgnpris på ca kr 320 inkl strøm, dusj og internett.

 Saltvik camping
Grebbestad
 Tjurpannan


Første tur 20.6 - 22.6.17
Så var tiden kommet for nye eventyr. Vi har feriert på mange forskjellige måter men nå blir det bobilturer fremover. Vi tok den første turen til Orust nærmere bestemt Stocken camping 5,5km sv for Elløs. Stocken camp har alle fasiliteter og var et perfekt utgangspunkt for småturer til fots og for sykkelturer. Anbefaler en tur til Gullholmen/Hermanø. Kan beses så vel til fots som på sykkelsetet.
Stocken camp har en døgnpris på ca.345 for bobil med strøm 16amp. Billigere pris kan oppnås.

Link til Stocken camping

Veldig fine plasser fra plassnr.100 til 130

 Vakkert på Gullholmen-Hermanø
Fine sykkelveier på Hermanø Fergen går fra Tuvesvik til Gullholmen. Fra samme sted kan du også ta fergen til Kjerringø





Starten på et nytt eventyr. Vi anskaffer bobil juni 2017

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar