4. aug. 2017

Mandag 24 juli la vi ut på veien igjen. Vi kjørte Valdres til Beitostølen hvor vi tok første overnatting på campingen der. Grei plass med døgnpris på kr.290. Gratis Wifi og gode sanitærforhold. Flott område for spaser og sykkelturer.
Link til campingen: Beitostølen
Bobilplass Beitostølen
Tirsdag 25 juli gikk ferden videre til Loen. Her var målet Loen Skylift. Vi la oss inn på Lo-Vik camp. kr.305. Ikke Wifi og middelmådig sanitæranlegg. Campingen ligger gunstig til i forhold til å ta Skyliften opp til Hoven resturant. Går fra fjorden og opp til 1011moh pris 485 pr.person. Her kan man også gå en klatrerute opp med eller uten guide og ta liften ned til en billigere pris. Et flott reisemål.
Link til campingen: Lo-Vik
På toppen ved Hoven restaurant. Loen SkyLift
Onsdag var målet Ålesund. Her blir vi i 2 dager for å utforske byen. Vi tar inn på Volsdalen camping. Vi er heldige å får plass med strøm til kr.200. Grei Wifi men middelmådige sanitærforhold. Vi gikk tur til Fjellstua på Aksla og tok trappene ned i sentrum. Fin by. Bobilparkeringen ligger vakkert til ved sjøkanten med en nydelig utsikt ut over havet. Det er også gode fiskemuligheter. Kr. 20,- pr. time maks kr. 250,- pr. døgn. Du kan betale for maks 5 døgn om gangen, etter det må du betale på nytt
Link til bobilparkeringen: Ålesund sentrum
Link til Volsdalen camping: Volsdalen
På vei ned trappen fra Fjellstua på Aksla
Fredag 28 juli gikk turen til Femund hvor vi lå over på Femundtunet. En grei enkel camping men det var mye mygg.
Lørdag farta vi videre til Kristinehamn og tok inn på Herregårdscampingen. Flott utgangspunkt for gå og sykkelturer i området. Anbefaler en tur ut til Picassoskulpturen. Flott område. Ellers kan nevnes en flott stallplats for bobiler inne på havna litt nærmere sentrum. Campingplassen tok kr.285 og stallplatsen kr.185. Begge steder fine sanitærforhold.
Link til stallplats: Stallplats Kristinehamn
Trivelig kafeteria inntil campingen
Mandag 31 juli var målet Karlsborg der Gøta kanal går ut i Vättarn. En kjempefin camping ligger her inntil sluseanlegget. På Karlsborg camping ble vi i 2 døgn. Vi syklet rundt Bottensjøen. Da kommer man blant annet til Forsvik et annet tettsted langs Gøta kanal. Utrolig flott plass som anbefales et besøk. Campingen i Karlsborg kostet kr.280. Bra Wifi og flotte sanitærforhold
Link til campingen: Karlsborg
Karlsborg sluser
Onsdag gikk ferden videre til Ullared. Vi tok inn på Gekås camping. Kr.240. De beste sanitær og Wifi forholdene på hele turen. Anbefales. Vi besøkte varehuset på ettermiddagen da det ofte er litt mindre folk på den tiden. Hjemreisen til Halden torsdag 3.august.
Link til campingen: Gekås Ullared
I Ullared traff vi venner fra hjembyen

Totalt 10 overnattinger og 219 mil




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar