16. mars 2010

Min første blogg


Hei.
Dette er min første blogg og jeg er spent på fortsettelsen.
Vil skrive litt om ting som interesserer meg.
Åpen for innlegg om noen vil mene noe her :)

3 kommentarer:

  1. Vi har i Halden nå opplevd en vinter som man skal mange år tilbake for å finne maken. Personlig synes jeg denne typen vinter er å foretrekke. Det har vært mye snø og mange kalde døgn. -20 er kanskje i kaldeste laget men nar gradestokken ligger rundt -5 synes jeg det er fint.
    Gikk til innkjøp av ski og har hatt uendelig glede av mange fine turer i skauen. Må berømme alle ildsjeler som har bidratt til de fine løypene i distriktet.
    Nå er vi kommet til midten av mars og jeg begynner så smått å vente på våren. Skal bli godt å ta frem sykkel og ta noen fine sykkelturer rundt i distriktet. Ellers blir det å ordne hagen og andre småting utover.

    SvarSlett
  2. Savner deg på Farmen, da. Men jeg forstår at du ikke har drevet dank. Takk for alle bildene du deler på FB. Kanskje kommer noen her også?

    SvarSlett
  3. Artig at det er registret at jeg har tatt meg fri fra Farmen :) Kanskje kommer jeg tilbake når høstkveldene blir lange, mørke og kalde. Håper fler etterhvert vil dele med seg av hendelser, ferier og andre aktiviteter på FB. Skal ikke se bort fra at det kan bli et bilde eller 2 herfra også :)

    SvarSlett